top of page

Wie we zijn

75 jaar geleden startte Betonagglomeraten Gubbels NV met het produceren en leveren van bouwmaterialen in beton. Deze traditie houden we inmiddels al 3 generaties lang in stand; al breidden we doorheen de jaren zowel ons gamma als onze afzetmarkt aanzienlijk uit. Door onze jarenlange toewijding hebben we ons inmiddels ontpopt van lokale betonproducent in Maasmechelen tot toonaangevend leverancier van betonnen bouwmaterialen in Europa. 

Sinds 25 jaar specialiseren we ons in de Masterbloc, een afvalvrij stapelblok dat omwille van het unieke productieproces aanzienlijk duurzamer is dan imitaties in gegoten beton. Het is dan ook niet toevallig dat heel wat landbouw- en industriebedrijven voor zowel tijdelijke als definitieve projecten hun vertrouwen in ons stellen.  

"Onze klanten begrijpen en hen helpen bestaande zorgen weg te nemen; dat was voor ons de sleutel tot succes."

De oprichting van MasterWalls vormde de volgende stap in ons 'Master Plan'. Na driekwart eeuw actief te zijn in de bouwsector begrijpen we als geen ander de zorgen die aannemers en bouwheren het hoofd moeten bieden. Door onze bestaande producten op een geheel nieuwe manier aan te bieden nemen we heel wat van die zorgen weg. Masterwalls staan immers synoniem voor precisie, efficiëntie en veiligheid op de werf. 

bottom of page